Monteur Jari Koelewijn: “Bij Kooloos wordt er naar je geluisterd.”

Monteur Jari Koelewijn: “Bij Kooloos wordt er naar je geluisterd.”

Met zijn 22 jaar is Jari Koelewijn de jongste kracht in ons team. Maar zijn leeftijd doet zeker niet af aan zijn vakmanschap. Drie jaar geleden begon hij als monteur in opleiding bij Kooloos Zon & Huis. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een volwaardige hulpmonteur. Wat het werken volgens Jari zo leuk maakt bij Kooloos Zon & Huis en wat zijn dagelijkse werkzaamheden zijn? Over dat en meer vertelt hij in dit interview. 

Een gemiddelde werkdag van monteur Jari

Jari start zijn werkdag om acht uur ’s ochtends. “Ik begin met een kop koffie en het laden van de bus. Daarna check ik de pakbon om te zien wat we die dag gaan monteren en waar de klus is. Bij de klant aangekomen, drinken we vaak nog een kop koffie en laden we de benodigde materialen uit. Daarna gaan we direct aan de slag met de montage”, deelt Jari.

Heb je dan ook meerdere klussen op een dag? “Dat hangt af van de omvang van de opdrachten. Momenteel werk ik aan een overkapping, wat meerdere dagen in beslag neemt. Soms ben ik bezig met een screen of een rolluik, waardoor ik op één dag meerdere klussen kan hebben. Normaal gesproken ben ik rond half 5 klaar, maar in de zomer kan het voorkomen dat ik wat langer doorwerk. Dat vind ik niet erg. Het hoort erbij en gebeurt niet al te vaak.”

Dit is Jari zijn favoriete klus

Hoewel Jari meerdere klussen leuk vindt, steekt er voor hem één specifiek bovenuit: “Het monteren van overkappingen en tuinkamers. Je bent bezig met het bouwen van iets groots, met mooie producten. En je brengt wat meer tijd door bij de klant. Vooral het monteren van een tuinkamer met glaswanden en alles erop en eraan spreekt me enorm aan.”

 

Het meest trots op…
“Toch wel een lamellen dak bij een klant. We moesten dat boven een zwembad monteren, en er schuifwanden aan bevestigen. Een lamellendak boven een zwembad, dat vond ik er echt mooi uitzien. Helemaal mijn smaak,” vertelt Jari.

Dit maakt Kooloos Zon & Huis uniek volgens Jari

“Bij Kooloos Zon & Huis zijn we sterk in service en klantcontact. We lossen problemen op en overtreffen de verwachtingen van de klant. Dat maakt ons uniek”, vertelt Jari. En als je dan kijkt naar werksfeer bij Kooloos Zon & Huis? “Ik vind het goede contact tussen collega’s heel fijn. Het is altijd gezellig en we kunnen alles tegen elkaar zeggen. Daarnaast is Christiaan een goede werkgever. Hij is meegaand. Bijvoorbeeld als je een dagje vrij wilt nemen en het komt niet goed uit voor hem, denkt hij mee naar een oplossing.”

Twijfel je om bij Kooloos Zon & Huis werken?

Jari wil je nog dit laten weten:

  • Er wordt naar je geluisterd, maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels.
  • Ze zijn heel flexibel.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Bij Kooloos Zon & Huis geniet je niet alleen van een inspirerende werkplek, maar ook van een gezellige en professionele omgeving. Thuis in elk seizoen, dat is werken bij Kooloos Zon & Huis.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow