Serre aan huis? Dé ideale uitbouw van uw woning

Serre aan huis? Dé ideale uitbouw van uw woning

Een aanbouw aan uw huis, waarmee u direct in contact staat met de buitenomgeving? Het kan met een serre aan huis. Geniet in de ochtend van de heerlijke ochtendzon of in de avond van een prachtige zonsondergang. U maakt met een serre aan huis alle seizoenen van het jaar mee. Gewoon vanuit uw eigen huiselijke omgeving. Wat een serre aan huis zo bijzonder maakt en welke soorten serres er zijn? Daar vertelt Christiaan Kooloos meer over in onze nieuwste blog.

Voordelen van een serre

Waar een serre vroeger meer een simpele, niet-geïsoleerde aanbouw was, is het tegenwoordig goed geïsoleerd. En voelt het aan als een comfortabele uitbreiding van uw huis. Hiermee creëert u een extra leefruimte. Zo’n serre kan verschillende functies hebben. Bijvoorbeeld als woonkamer, keuken, eetkamer of thuiskantoor. Daarnaast…

  • maken de glazen wanden en het glazen dak de serre zo bijzonder. Die laten veel natuurlijk licht binnen en geven u een mooi uitzicht op uw tuin. Alsof u er middenin zit;
  • is de serre het hele jaar door te gebruiken. Zo kunt u elk seizoen van de extra ruimte genieten en voelt u altijd de verbinding tussen uw huis en tuin;
  • worden er geavanceerde technieken, zoals thermisch onderbroken profielen en glas gebruikt. Hierdoor isoleren ze goed tegen kou en geluid;
  • kan een serre aan huis de waarde van uw huis verhogen, wat handig kan zijn als u het in de toekomst wilt verkopen.

Zeer goede isolatiewaarde |Goede geluidsdemping | HR++ veiligheidsglas

Verschillende soorten serres

Serres zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn glazen, houten, kunststof en aluminium serres, met of zonder een open dak. Bij Kooloos Zon & Huis bieden wij aluminium serres, zowel in een klassieke als moderne stijl. Deze hebben een sterke constructie en zijn van topkwaliteit, waardoor je er jarenlang zorgeloos van kunt genieten. En door het ruimtelijk effect en maximale lichtinval, doet een kleine serre aanbouw al wonderen voor uw huis! We hebben voor elke wens een passende, volledig geïsoleerde serre.

Ik wil hierover meer informatie

Ontwerpmogelijkheden van een serre

Hoe ziet uw droomserre eruit? De ontwerpmogelijkheden van een serre zijn heel divers. Zo kunt u met verschillende onderdelen rekening houden:

  • Stijl en Architectuur: Klassiek, modern, de keuze is aan jou;
  • Grootte en Vorm: Van klein en knus tot ruim en open. Kies wat past bij jouw ruimte;
  • Materiaal: Aluminium*, glas, hout, kunststof;
  • Dakstijl: Plat, puntig of anders, afhankelijk van jouw smaak en praktische behoeften;
  • Zonwering: Zonwering op maat? Zeker weten! Zo voorkomt u dat de zomerzon u letterlijk laat wegsmelten;
  • Beglazing: Speel met getint glas, zonwerend glas of zelfreinigend glas voor de perfecte sfeer;
  • Deuren en Ramen: Schuifdeuren, openslaande deuren, diverse ramen – pas het aan naar uw gewenste toegang en ventilatie.

*Bij Kooloos Zon & Huis zijn wij gespecialiseerd in aluminium serres.

Thuis in elk seizoen met een serre

Een serre aan huis van Kooloos Zon & Huis is thuis in élk seizoen. De uitstekende isolatie houdt het warm in de winter en koel in de zomer. Met doordachte zonwering en verwarming heeft u controle over het binnenklimaat. En de glazen wanden creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u het hele jaar door van de serre geniet.

De garanties van een serre van Kooloos Zon & Huis

Kooloos Zon & Huis uw specialist op het gebied van serres

Gaat u voor schuifdeuren, een klassieke look, een lichtstraat of juist voor een dichte overkapping? In onze showroom in Bunschoten-Spakenburg ervaart u zelf de mogelijkheden voor een aluminium serre. Benieuwd naar meer informatie over een serre aan huis van Kooloos Zon & Huis? Neem een kijk op deze pagina of kom langs in de showroom.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow