Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

Sinds februari 2019 is Kooloos Zon & Huis trotse partner van Kees Smit Tuinmeubelen. Wij zijn totaalleverancier van veranda’s en overkappingen bij Kees Smit.

Samenwerken voor het complete tuindecor

De samenwerking is ontstaan om u het totaalbeeld te geven voor uw tuininrichting. We combineren de tuinmeubelen van Kees Smit met onze producten (veranda’s, overkappingen en meer) om het tuindecor zo compleet mogelijk na te bootsen. Hierdoor kunt u de producten het beste beoordelen en een weloverwogen keuze maken voor de inrichting van uw tuin.

Showroom van Kees Smit

De producten van Kooloos Zon & Huis vindt u nu ook in de showroom van Kees Smit. Om u de optimale tuinervaring te bieden hebben wij luxe buitenverblijven geplaatst, met daarin een grote diversiteit aan veranda’s en overkappingen.

Ontdek onze producten

In de showroom van Kees Smit vindt u een groot deel van onze collectie. Ontdek onder andere onze nieuwste veranda’s, overkappingen, lamellendaken en zonweringen van merken als Corradi, Stobag en Aluxe. Vergroot uw woongenot en geniet in ieder seizoen van uw tuin met onze veranda’s en overkappingen.

Meer weten? Neem dan hier contact met ons op.

Onze Merken

src
src
src
src
src