Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

U wil ieder seizoen genieten van uw huis én tuin. Dat kan! Kooloos Zon & Huis heeft voor u alles in huis om uw woning binnen én buiten aan te kleden.

Is de zon net niet krachtig genoeg of zit u liever beschut? Creëer dan extra leefruimte in uw tuin met een veranda, overkapping, glaswanden of bijvoorbeeld een tuinkamer en beleef alle jaargetijden. Geniet met familie en vrienden van een heerlijke BBQ of werk lekker buiten. Met één van onze oplossingen bent u niet meer van het weer afhankelijk.

Zon is fijn, maar soms heeft u ook behoefte aan meer beschutting. Wij denken graag met u mee en hebben een breed assortiment aan zonwering en rolluiken. Zo voorkomt u verblinding van de zon, beschermt u uw meubels en ervaart u het comfort van een schaduwrijke plek in om uw huis.
Gaat u liever voor extra woonruimte aan huis, dan zijn wij ook uw specialist in serre’s. Van ontwerp, naar verbouwing, tot aan de daadwerkelijke montage. Wij halen uw zorg uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Tot slot hebben wij een ruim assortiment aan garagedeuren. Een meerwaarde voor uw woning door de robuuste constructie, het extra gebruiksgemak en ook nog eens de inbraakwerende eigenschappen. U heeft hier een leven lang plezier van!

Ontdek de talloze mogelijkheden bij Kooloos Zon & Huis. Wij denken graag met u mee en geven u een oplossing op maat, passende bij uw woning én wensen. Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Het bewijs hiervan is wel het lidmaatschap van brancheorganisatie Romazo. U bent van harte welkom in onze showroom om de verschillende producten en mogelijkheden te bekijken.

Ons Team

Onze Merken

src
src
src
src
src