Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

Het aanbod rolluiken, zonwering en markiezen is zó groot, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het Romazo Garant Keurmerk helpt om in dit enorme aanbod snel en duidelijk een goede keuze te kunnen maken voor een betrouwbaar product én bedrijf. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge criteria mogen zich Romazo Garant Bedrijf noemen. Kooloos Zon & Huis is zo’n bedrijf. Bij ons kunt u zorgeloos genieten van uw producten dankzij de volgende vijf zekerheden:

1. Vijf jaar garantie

Normaal gesproken heeft u een garantie van twee jaar op uw producten, maar bij Kooloos Zon & Huis geldt een garantietermijn van vijf jaar voor buitenzonwering, terrasoverkapping en garagedeuren die geleverd zijn door een bij Romazo aangesloten fabrikant. Dat is een voordeel van drie jaar! Voor raamdecoratie, binnenzonwering, handzenders, tijdklokken en zon-/windautomaten geldt twee jaar garantie als het product is geleverd door een bij Romazo aangesloten fabrikant. Anders geldt een standaard termijn van één jaar.

2. 100% tevredenheidsgarantie

Onze monteurs gaan pas weg als u 100% tevreden bent. Dit betekent dat het product bij oplevering helemaal wordt nagelopen op eventuele schades en/of onregelmatigheden. Ook demonstreren onze monteurs het product aan de klant en worden eventuele risico’s uitgelegd.

3. Maatschappelijk verantwoord

Goed omgaan met mens, milieu en natuur is voor ons vanzelfsprekend geworden. We besteden er bij Kooloos dan ook veel aandacht aan. Zo gaat het afvoeren van oude en restmaterialen op een verantwoorde manier, staat veilig werken bij ons centraal (al onze monteurs hebben een VCA-certificaat) en nemen we energiebesparende maatregelen.

4. Professionele installatie

Het professioneel monteren van zonweringsproducten is een vak apart. Het Romazo Garant Keurmerk geeft je daarom de zekerheid dat er wordt gewerkt met ervaren en opgeleide monteurs. Zo weet je zeker dat de installatie vakkundig gebeurt.

5. Zekerheid van levering en installatie

Als je bij een Romazo Garant bedrijf koopt, koop je bij een betrouwbaar bedrijf dat haar verplichtingen nakomt. In de aanvullende garantievoorwaarden is een clausule opgenomen met een waarborg voor je aankoop. Mocht Kooloos (of een ander Romazo Garant Bedrijf) failliet gaan, dan ben je je aanbetaling niet kwijt (tot maximaal 20% van het totale aankoopbedrag). Het aanbetaalde bedrag wordt niet teruggestort of in contanten uitbetaald, maar kan worden verrekend met een nieuwe aankoop bij een ander Romazo Garant bedrijf. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide leverings- en garantievoorwaarden en de verlengde garantie.

Benieuwd of Kooloos Zon & Huis u kan helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer. Zodra de showroom weer open mag, kunt u via de website een afspraak inplannen. Dan weten wij zeker dat wij u van (vrijblijvend) advies kunnen voorzien.

Onze Merken

src
src
src
src
src