Dit is waarom pergola zonwering de beste keuze is voor schaduw in uw tuin

Dit is waarom pergola zonwering de beste keuze is voor schaduw in uw tuin

Als u van het buitenleven wilt genieten én op zoek bent naar een eyecatcher, dan is een pergola zonwering echt iets voor u. Van de esthetische charme tot de functionele veelzijdigheid, u maakt binnen een handomdraai de mooiste meters van de tuin. Als u ook nog een schaduwrijke plek in uw tuin wilt creëren, dan moet u zeker pergola zonwering overwegen. In deze blog vertellen wij u waarom een pergola mét zonwering de ideale toevoeging is aan uw buitenruimte.

Elegante uitstraling

Een pergola zonwering is niet alleen praktisch, het voegt ook een elegante uitstraling toe aan uw tuin. Met het beweegbare zonweringdoek kan het beschaduwde oppervlak naar wens worden aangepast om de gebruikers perfect te laten genieten van warme zomerdagen. Daarnaast heeft het een goed doordacht ontwerp en evenwichtige verhoudingen die bijdragen aan de algehele uitstraling van de omgeving. Het frame is vervaardig uit duurzaam aluminium dat stevig en stabiel is. De duurzaamheid van de zonwering maakt het een rendabele investering voor de lange termijn.

Schaduw en beschutting

Met pergola zonwering creëert u een schaduwrijke plek in uw tuin, waardoor u elk seizoen geniet van het buitenleven zonder directe blootstelling aan de zon of regen; hoe fijn is dat!

Deze familie uit Huizen ging u al voor. Zij creëerden een extra leefplek in de tuin met een pergola én zonwering van Kooloos Zon & Huis.

Pergola zonwering van Kooloos Zon & Huis

Enthousiast? Bij Kooloos Zon & Huis bieden wij frames en pergola’s aan mét zonwering van Allround® Zonwering, Stobag® en Corradi®.

Pergolazonwering Vinci 250 van Allround® Zonwering

Pergolazonwering Vinci 250 plus van Allround® Zonwering

P3600 Pergolino van Stobag®

Corradi®

Wist u dat u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een waterbestendig doek in uw pergola zonwering? Hierdoor kunt u zelfs wanneer het regent onder uw pergola zonwering blijven zitten. Bovendien bieden we de optie om een verstelbare staander in uw pergola te integreren. Hiermee kunt u de staander naar beneden draaien, zodat het water effectief afloopt. En niet te vergeten: onze frames, pergola’s én bijpassende pergola zonweringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kortom, kies voor een pergola zonwering als u de voorkeur geeft aan een aanpasbare schaduwoplossing. Ga voor een overkapping als u volledige beschutting en een gesloten buitenruimte verkiest. Benieuwd naar meer informatie over pergola zonwering van Kooloos Zon & Huis? Wij vertellen het u graag. Neem hier vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow