1 project, 3 oplossingen

Bunschoten

" De service van Kooloos is super en ik kan ze iedereen aanraden! "

Familie Korlaar ging verhuizen en zocht een partner die ze kon helpen bij het realiseren van de juiste zonwering, horren én een verlenging van de woonkamer. Deze partner werd Kooloos Zon & Huis. In één project realiseerden zij zipscreenshordeuren én een luxe tuinkamer. We praten met Bert Korlaar over de samenwerking.

Extra wooncomfort, gemak en plezier

“Via Christiaan zijn vader – we zitten samen op een visclub – kwam ik in contact met Christiaan Kooloos. Online had ik mij al georiënteerd en zag ik dat Kooloos de showmodellen had staan waar ik naar zocht”, vertelt Bert. “Ik wilde graag één partner en daarmee ook één aanspreekpunt. Ons nieuwe huis werd gebouwd en Christiaan dacht tijdens dat proces goed met ons mee. Zo ontstond een passende oplossing, welke zij binnen één project voor ons realiseerden. Binnen een paar dagen was alles geïnstalleerd en het resultaat is extra wooncomfort én woonplezier.”

Beschermende, zonwerende én lichtdoorlatende zipscreens

De eigenschappen van zipscreens zijn uniek: ze werken zonwerend, afschermend, bieden bescherming tegen ongewenste inkijk, maar laten altijd genoeg licht binnen. “Dat is precies waar wij naar zochten. De zipscreens fungeren als zonwering, maar zorgen er ook voor dat we wél naar buiten kunnen kijken.” Bert gaat enthousiast verder: “De bediening is eenvoudig, dat regel ik met een speciale app. Zo kan ik ze overal bedienen, zonder dat ik in dezelfde ruimte hoef te zijn en op een knop moet drukken. En de luifel bij onze tuinkamer werkt op een weersafhankelijke sensor. Ideaal!”

Tuinkamer als verlengstuk tuin én woonkamer

De tuinkamer van Bert is strak vormgegeven en waterdicht. Daarmee verandert hij zijn terras in een heerlijke woonruimte of verlengt hij zijn woonkamer in een plek waar hij alle seizoenen van zijn tuin geniet. “Het is maar net hoe je dat wil zien. Nog een voordeel is dat de tuinkamer snel opwarmt. De zon hoeft maar even te schijnen en ik kan daar al – in korte kleding – genieten! Dan zetten we de deuren van de woonkamer open en kan de warmte ook daar weer naar binnen. Scheelt weer stoken”, legt Bert uit. “De service van Kooloos is super en ik kan ze iedereen aanraden!”

Bent u benieuwd wat Kooloos Zon & Huis voor uw woning kan betekenen? We denken graag met u mee! Kom langs in onze showroom of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow