Een extra leefplek in de tuin met een (Pergotenda® Maestro) pergola van Kooloos Zon & Huis

Een extra leefplek in de tuin met een (Pergotenda® Maestro) pergola van Kooloos Zon & Huis

Huizen

" We hadden vanaf de eerste kennismaking het gevoel dat Kooloos ons graag wilde helpen. Daardoor voelden we ons écht klant "

Een veranda in de tuin om zo een extra leef- en zitplek te creëren: het was altijd al een grote wens van deze familie uit Huizen. Dus toen ze verhuisden naar een nieuw huis met riante tuin, besloten ze deze wens in vervulling te laten gaan. Nadat de tuinarchitect de locatie en afmetingen voor de pergola had bepaald, is de familie op zoek gegaan naar een leverancier. Via Kees Smit in Amersfoort kwam de familie bij Kooloos Zon & Huis terecht. Wij spreken hen over hun ervaringen.

Pergola zonwering, screen en glazen schuifwand

Het gezin was op zoek naar een pergola, waarvan het dak ook open kon. Daar zijn twee oplossingen voor: oriënteerbare lamellen of een vouwdoek. En ondanks dat ze lamellen eerst mooier vonden, hebben ze toch gekozen voor pergola zonwering, omdat het dak dan verder open kan. Naast een dak dat open en dicht kon, had het gezin ook de wens om de zijkanten dicht te maken. Bij plaatsing zijn er daarom aluminium outdoor shutters aan één kant geplaatst als afscheiding. Voor de overige kanten zou de familie eerst aankijken hoe ze de pergola gingen gebruiken: “We hadden nog niet goed in ons hoofd hoe we de overige zijkanten van de pergola wilden. Met screens, glas of toch open. Daarom hebben we in overleg met Kooloos Zon & Huis besloten om het eerst twee seizoenen aan te kijken. Uiteindelijk hebben we de zijkanten van de pergola al na één seizoen opgevuld. Eén kant met een geïntegreerd screen en één kant met twee panorama vouw-/schuifwanden. Daar zijn we super blij mee! We kunnen bijvoorbeeld bij temperaturen van 15 graden al buiten zitten, een boek lezen en genieten van onze tuin. En op zonnige dagen biedt de pergola juist een fijne plek om in de schaduw te zitten.”

Je voelt je echt een klant

Volgens de familie uit Huizen onderscheidt Kooloos Zon & Huis zich op het gebied van klantvriendelijkheid: “We hadden vanaf de eerste kennismaking het gevoel dat Kooloos ons graag wilde helpen. Daardoor voelden we ons écht klant. Ze doen er namelijk alles aan om je iets te verkopen wat echt bij jouw wensen past. Over die wensen hebben we na het showroombezoek en het inmeten ook nog veelvuldig mailcontact gehad. Wij hadden bijvoorbeeld nog vragen over de mogelijkheden voor het dak en of het ook mogelijk was om een gashaard onder de pergola te plaatsen. We kregen snel reactie op onze mails, inclusief deskundig advies, waardoor het hele proces heel soepel verliep. Ook de aftercare is goed. Er kan bij iedereen weleens iets misgaan, maar Kooloos handelt snel en lost het goed op. Dan durf je ze ook bij anderen aan te bevelen. Wij zijn heel blij met onze pergola en de service van Kooloos Zon & Huis!”

Bent u benieuwd wat onze oplossingen voor uw woonplezier kunnen betekenen? Plan een gratis adviesgesprek in, bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg of neem vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow