Extra grote overkapping

Conijn metaalbewerking

" We zijn zeer tevreden over de communicatie en service van Kooloos! "

Gerrit Conijn begon in 1961 als dorpssmid. Nu, bijna 60 jaar later, is Conijn Metaalbewerking een vitaal familiebedrijf met 60 fulltime medewerkers. Een prachtig bedrijf dat met de voeten stevig verankerd is in het Wormer veen. Hun medewerkers zijn uiterst vakbekwaam en ze beschikken over de juiste kwaliteitsnormen én certificaten. Recent heeft Kooloos Zon en Huis een unieke overkapping geplaatst, waardoor er een nieuwe plek is gecreëerd voor fietsen én een overdekt gedeelte voor rokers. We spreken met Roland Conijn (zoon van) over zijn samenwerking met Kooloos.

Ruimte optimaal benutten met grote overkapping

“Ik kan heel goed met Christiaan Kooloos overweg. We zijn allebei ondernemers en begrijpen elkaar. Zelf kijk ik altijd naar hoe iemand is en dan komen aspecten als een prijs pas later”, vertelt Roland. Toen de fietsenstalling sneuvelde kwam ‘ineens’ een hoek tevoorschijn. “En deze wilden wij optimaal benutten door een overkapping te plaatsen waar we én een fietsenstalling konden plaatsen én het rokersgedeelte. Dat is met succes gelukt!”

Maatwerk optima forma!

Kooloos Zon en Huis heeft binnen twee dagen de grote overkapping van 60m2 geplaatst én netjes gepoetst opgeleverd aan de klant. Christiaan Kooloos: “We plaatsten een overkapping van het Zwitserse kwaliteitsmerk Stobag. Uniek in zijn soort, want we kunnen voorbij de vijf meter diepte. Om exact te zijn: de overkapping voor Conijn Metaalbewerking is 9,5 meter breed en 5,4 meter diep. Maatwerk optima forma dus!” De aluminium delen zijn uitgevoerd in de kleur van de bovenliggende kozijnen om eenheid en rust te creëren in het gevelbeeld. “Montage technisch was het een uitdaging, omdat de gevel zelf niet sterk genoeg was om de overkapping te dragen. Daarom hebben we achter de gevelbeplating een stalen balk gebruikt waar we de muurplaat tegenaan hebben gemaakt middels draadeinden en afstandbussen.”

Overkapping van topkwaliteit

Roland vertelt enthousiast verder: “De monteurs van Kooloos zijn hele goede jongens. Daar kun je mee praten en als er problemen zijn, worden deze direct opgelost. Er is gewoon een klik tussen ons. Je wordt goed behandeld, als een echte klant. En ze staan altijd voor ons klaar. Onze bedrijven liggen niet naast elkaar, maar als ik Christiaan bel, komt hij gewoon. Dat waardeer ik enorm. Ik kan iedereen Kooloos Zon en Huis aanraden, dat heb ik zelfs al gedaan. Privé heb ik een overkapping en ook mijn broer en zus hebben er één staan. Je ziet dat het kwaliteit is. Het is goed, klaar, af én sterk!”

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming, huis, tuin of welke plek dan ook kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow