Pergola

Extra tuinplezier met Pergola

Eemnes

" De communicatie was helder en ze werkten heel netjes. Binnen één dag stond de hele constructie, zo konden we aan het einde van de dag direct genieten! "

Van zonnescherm gecombineerd met parasol naar één groot terrasscherm

Familie Eek uit Eemnes geniet deze zomer van terrasscherm Pergolino, een zonweringssysteem met unieke afmetingen. “We hadden hiervoor een kort zonnescherm en wanneer de zon lager aan de hemel stond, moesten we daar ook nog eens een parasol naast zetten. Het doek raakte op en zo ontstond de behoefte voor een nieuwe zonweringoplossing”, vertelt Martin Eek. “Mijn broer heeft ook een pergola van Kooloos Zon & Huis staan en die bevalt zo goed, dat we niet verder zochten en direct een afspraak in de showroom te Bunschoten hebben gemaakt.” Tijdens dit interview vertelt Martin over de voordelen van zijn pergola en de samenwerking met Kooloos.

Voordelen pergola

De voordelen van de Stobag Pergolino zijn er velen:

  • Grote gebruiksoppervlakte
  • Het doek is in iedere positie strak gespannen
  • Een doorlopende bescherming zónder doekspleet
  • Dankzij de traploze positionering van geleidingsrails en steunen is deze pergola compatibel met alle soorten gebouwen
  • Diverse mogelijkheden voor bodembevestiging: bloembak, bodemhuls, voetplaat.

Martin: “Nog een belangrijk voordeel voor ons was dat we kleur van de pergola exact op die van onze kozijnen konden afstemmen. Zo gaat het ontwerp naadloos over in de architectuur.”

Thuis in elk seizoen

Waar het zonnescherm nog met de hand in- en uitgedraaid moest worden, is de pergola elektrisch te bedienen. “We hebben een overspanning van 5,75 meter en bedienen het doek met gemak. De pergola is ook nog eens weer- en windbestending en zelfs als het regent kunnen we buiten zitten.” Martin gaat enthousiast verder: “Tijdens het gehele proces zijn we goed geholpen, van afspraak tot aan de aflevering. De communicatie was helder en ze werkten heel netjes. Binnen één dag stond de hele constructie, zo konden we aan het einde van de dag direct genieten!”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Maak hier een afspraak en bezoek vrijblijvend onze showroom.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow