Extra wooncomfort dankzij rolluiken, horren en terrasscherm voor familie Van den Hoogen

Extra wooncomfort dankzij rolluiken, horren en terrasscherm voor familie Van den Hoogen

Putten

" Naast dat de rolluiken voor verduistering zorgen, houdt het ook nog warmte en kou tegen. En dankzij de dubbele plisséhordeur en inzethorren kunnen wij zowel boven als beneden -in de zomer- onze ramen ‘ongestoord’ openzetten. Dit alles zorgt voor extra wooncomfort. "

In juni 2022 verhuisde Wijnant Van den Hoogen samen met zijn man Gerrit van een appartement naar een hoekwoning in Putten. Om de woning overdag te verduisteren waren zij op zoek naar een partij die rolluiken kon leveren en monteren. De reden? “Door Gerrit zijn nachtdiensten slaapt hij regelmatig overdag”, vertelt Wijnant. Maar dat was niet het enige waar zij naar op zoek waren.

Benieuwd welke wensen zij nog meer hadden? En wat hun ervaring met Kooloos is? Wij spraken met Wijnant Van den Hoogen.

(Inzet)horren voor ongestoorde ventilatie

Wijnant en Gerrit waren ook op zoek naar horren. “Ik heb namelijk een hekel aan vliegen en muggen in huis, maar ik wil wel mijn ramen en deuren -in de zomer- kunnen openzetten. In ons appartement konden we dat namelijk niet en daar wilden wij nu verandering in brengen”, vertelt Wijnant. Met hun wensen kwamen zij bij Kooloos terecht. Hoe? “Naast dat mijn ouders Kooloos aanbevolen, is Christiaan een klant van mij in de winkel waar ik werk. Ik gunde het hem daarom ook én omdat hij bekend staat om zijn goede producten. De keuze voor ons, om voor Kooloos te kiezen, was daarom snel gemaakt”, vervolgt hij.

Extra wooncomfort

Uiteindelijk kozen Wijnant en Gerrit voor de rolluiken -met appbediening van TaHoma Switch-, dubbele plisséhordeur en inzethorren. Én voor een terrasscherm met knikarmen. “Zo kunnen wij op warme, zonnige dagen ook in de tuin zitten”, vertelt Wijnant. Of zij tevreden zijn met de producten? “Absoluut! Naast dat de rolluiken voor verduistering zorgen, houdt het ook nog warmte en kou tegen. En dankzij de dubbele plisséhordeur en inzethorren kunnen wij zowel boven als beneden -in de zomer- onze ramen ‘ongestoord’ openzetten. Dit alles zorgt voor extra wooncomfort” vervolgt hij.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wijnant raadt Kooloos dan ook zeker aan anderen aan: “Omdat Kooloos qua prijs-kwaliteitverhouding goed zit. Je betaalt misschien iets meer, maar dan weet je ook zeker dat je producten van goede kwaliteit krijgt. Daarnaast lossen zij problemen binnen no-time op. De kabel voor het zonnescherm was vanuit de leverancier te kort geleverd, maar gelukkig kon Kooloos de kabel langer maken door deze te solderen en te voorzien van een krimpkousje. Daarnaast was de -warme- soldeerbout van één van de monteurs omgevallen op onze vinylvloer, dat een klein gaatje in onze vloer veroorzaakte. Maar dat meldden ze gelijk bij ons. Ze hebben toen de reparatiekosten aan ons terugbetaald. Al met al zijn wij zeer tevreden. En… wil je voor kwaliteit gaan? Dan ben je bij Kooloos aan het juiste adres!”

Bent u benieuwd wat onze rolluiken, horren of terrasscherm voor uw wooncomfort kunnen betekenen? Plan een gratis adviesgesprek in, bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow