Solar rolluiken

Profiteren met rolluiken

Bunschoten

" We zagen de rolluiken van Kooloos Zon & Huis overal hangen. Na een bezoek aan de showroom was alles snel geregeld. "

Solar rolluiken kennen vele voordelen en daar profiteert familie L. de Leeuw nu ook van! Sinds kort zijn ze trotste eigenaar van drie solar rolluiken, gemonteerd aan de zuidkant van de woning. We spreken met Lammie over de samenwerking maar Kooloos Zon en Huis: “We woonden hier al 30 jaar zonder rolluiken, maar sinds de zomers steeds heter worden en wij aan de zuidkant de meeste ramen hebben, is de behoefte voor goede rolluiken ontstaan.”

Geen witte rolluiken, maar solar rolluiken met strak design

De solar rolluiken hebben een mooi design, één van de redenen dat Lammie voor dit type heeft gekozen: “Bij ons in de straat hangen al jaren witte rolluiken en deze vind ik niet zo mooi. Toen kregen mijn buren een donkergrijze variant en wist ik: die wil ik ook!” Lammie vertelt verder: “Ze bleken bij Kooloos Zon en Huis vandaan te komen. Zodoende brachten we een bezoek de showroom en was het daarna snel geregeld.”

De voordelen van solar rolluiken

Solar rolluiken kennen veel voordelen: ze besparen energie, werken (gesloten) isolerend en daarmee bespaart fam. H de Leeuw dus ook op stookkosten. “Nog een belangrijk voordeel voor ons is dat ze geen elektrische aansluiting nodig hebben. Er hoefde dus niet geboord te worden”, vertelt Lammie enthousiast. “We zijn vriendelijk geholpen, de montage verliep vlot en de service was (en is) uitstekend! Ook hoef ik mijn dubbele gordijnen niet meer te gebruiken, we slapen nu heerlijk in het donker.”

Bent u benieuwd wat onze solar rolluiken voor uw woonplezier kunnen betekenen? Bezoek onze showroom in Bunschoten of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow