Overkapping bij Fam. Stoffers

Bunschoten

" We waren op zoek naar een overkapping in de tuin, maar ook naar raamhorren en raamdecoratie voor in de badkamer. "

Klaas en Jenny Stoffers uit Spakenburg waren op zoek naar een terrasoverkapping, raamhorren en raamdecoratie. Ze zijn
hiervoor bij Kooloos Zon & Huis terecht gekomen.

Overkapping voor in de tuin

referenties-kooloos-overkapping-terrasoverkappingKlaas Stoffers: “We waren op zoek naar een overkapping in de tuin, maar ook naar raamhorren en raamdecoratie voor in de badkamer. Na prettige ervaringen in onze vorige woning, waar Kooloos Zon & Huis een rolhordeur en zonnescherm heeft geplaatst, hebben we besloten om als eerste weer bij Kooloos te kijken. We kregen van Christiaan duidelijke voorlichting over de mogelijkheden en de eventuele voor- en nadelen. Daarom hebben we besloten om ook voor een tweede keer voor Kooloos Zon & Huis te kiezen.”

Terrasoverkapping en raamhorren

Christiaan Kooloos: “We hebben samen met de familie Stoffers gekeken naar de beste oplossingen voor bij hen thuis. De terrasoverkapping is geplaatst inclusief LED verlichting en een terrasverwarmer. De horren hebben we uiteindelijk in het kozijn geplaatst en niet erop. Zo zijn ze van buitenaf nauwelijks zichtbaar en houden we met oog op de toekomst ook
ruimte over voor bijvoorbeeld rolluiken of screens.”

Kwaliteitsproducten

terrasoverkapping-referentie“We zijn erg tevreden over Kooloos Zon & Huis en hebben ook nu een prettige ervaring gehad. We zijn blij met de producten die geplaatst zijn. Kleine problemen worden naar tevredenheid opgelost. De monteurs zijn goed op de hoogte van de montagevoorschriften van de producten. Ze werken netjes en nemen de “rotzooi” mee. Ze zijn vriendelijk en geven duidelijk uitleg. Kooloos Zon & Huis is misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt wel kwaliteitsproducten die goed gemonteerd worden. We kunnen Kooloos Zon & Huis daarom van harte aanbevelen!” aldus Jenny Stoffers.

Bent u ook op zoek naar een terrasoverkapping of andere oplossingen voor binnen of rondom uw huis? Neem gerust eens contact met ons op of kom langs in de showroom!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow