Geruisloos, energiebesparend en milieubewust

Rolluiken bij Fam. de Vries

Bunschoten

" Kooloos denkt wat dat betreft echt met je mee, en ze konden vrij snel leveren. "

Slaap is ontzettend belangrijk. Je rust uit en je lichaam zorgt ervoor dat je weer oplaadt voor de volgende dag. Maar wat als je iedere dag vroeg wakker bent, doordat zonlicht al heel vroeg de slaapkamer binnendringt? Dan krijg je onvoldoende rust en ga je op zoek naar een oplossing! Voor Eduard de Vries uit Spakenburg waren ‘solar’ rolluiken de oplossing. Vier rolluiken op zonne-energie die ervoor zorgen dat het pikdonker is en de nachtrust optimaal is.

Geruisloos, energiebesparend en milieubewust

Eduard de Vries: “We waren al een tijd op zoek naar een oplossing voor de ‘designrolluiken’ die we hadden hangen op de eerste verdieping. Ze lieten heel veel licht door en daardoor werden we altijd vroeg wakker in de zomer. Toen kwamen we op de ‘solar’ rolluiken. Ze werken op zonne-energie, je kunt ze open en dicht doen met een afstandsbediening en dit gaat helemaal geruisloos!”

Géén motorkabels boren

Christiaan Kooloos: “Het grote voordeel van de ‘solar’ rolluiken is dat we voor het aanleggen geen gaten ten behoeve van motorkabels hoeven te boren. Ideaal voor mensen in een nieuwbouw (of bestaande woning) die vergeten zijn leidingen voor de kabels voor te bereiden. Doordat aansluiting op het stroomnet overbodig is kunnen de rolluiken super snel geplaatst worden.”

Eduard de Vries: “Op de dag dat de rolluiken geplaatst werden wilde ik tussendoor even kijken of alles goed ging. Toen ik aan kwam waren ze al bijna klaar, het ging heel snel!”

Kooloos denkt met je mee

Eduard de Vries: “Nadat we besloten hadden de rolluiken bij Kooloos aan te schaffen hebben we een afspraak gemaakt voor het inmeten. Ik vond het heel prettig dat dit kon voordat ik naar mijn werk ging. Daardoor hoefde ik niet per se vrij te nemen. Kooloos denkt wat dat betreft echt met je mee. Ze konden vrij snel leveren, we hebben ’s ochtends de sleutels gegeven en een paar uur later hingen ze alle vier.

Bent u ook op zoek naar rolluiken of andere oplossingen voor binnen of rondom uw huis? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow