Screens als ideale oplossing

Bunschoten

" We kregen een heldere offerte én ze konden snel leveren. Toen was de keuze snel gemaakt. "

De Boei Sociaal Werk Bunschoten is er voor alle inwoners van de gemeente Bunschoten die een vraag hebben of tegen een probleem aanlopen, in welke fase van het leven dan ook. En dat kan op allerlei gebieden zijn, zoals wonen, zorg, financiën of welzijn. Ze bieden persoonlijke- en groepsbegeleiding aan alle leeftijden en doelgroepen. Bijvoorbeeld door even mee te lopen, samen te werken met andere organisaties en door het eigen netwerk van mensen in te schakelen. Ook bij scholen, kerken en maatschappelijke organisaties. Met een team van ervaren professionals en met 180 vrijwilligers staat De Boei iedereen in de gemeente Bunschoten met raad en daad bij.

Passende zonwering

Onlangs zijn ze verhuisd naar een nieuw pand in Bunschoten, waar ze prachtige raampartijen hebben, maar destijds nog geen zonwering. We spreken met Chris Hagelen, directeur De Boei, over haar samenwerking met Kooloos Zon & Huis: “We hebben een heerlijke werkplek, maar wanneer de zon flink schijnt, wil je toch wat bescherming hebben binnen. Daarom hebben we Kooloos Zon & Huis benaderd, om ons te helpen aan een passende oplossing.”

Screens: bescherming met behoud van licht én zicht

“De eigenaar van het pand attendeerde ons op Kooloos. Een lokale partij en dat werkt heel fijn, want zo kunnen we snel schakelen. Ze hadden daarnaast ook een heldere offerte voor ons én konden vlot leveren. Dat alles zorgde ervoor dat de keuze snel was gemaakt.” Als antwoord op de vraag van De Boei heeft Kooloos 15 screens opgehangen. “En deze screens houden het felle zonlicht op een prettige manier tegen. We werken nu heel comfortabel, maar kunnen ook een beetje naar buiten kijken als we dat willen”, vertelt Chris.

Naadloze overgang in architectuur

Omdat Kooloos het pand al kende, waren ook de kleurnummers van de kozijnen al bij ze bekend. “Wat maakt dat de screens perfect aansluiten bij het pand zelf. Ze gaan naadloos over in het ontwerp; het is alsof het zo hoort! Alle 15 screens waren binnen een dag gemonteerd en daar hebben we helemaal geen hinder van ondervonden. Vanwege de draadloze bediening, hoefde er ook niet van alles overhoop gehaald worden om het systeem te laten werken. We zijn er met zijn allen heel blij mee”, besluit Chris enthousiast.

Bent u ook op zoek naar passende zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan hier contact met ons op en we vertellen u graag meer!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow