Tuin make-over

Bunschoten

" De persoonlijke klik met Christiaan was voor mij erg belangrijk. We kregen direct een goed gevoel bij Kooloos Zon & Huis. "

Een tuin make-over voor de familie Tolk

De familie Tolk vond het tijd voor een make-over in de tuin. De tuin zag er prima uit, maar er miste een ‘finishing touch’. Vanwege de specifieke wens voor een tuinkamer van glas met schuifbaar dak kwamen zij via de fabrikant in contact met Kooloos Zon en Huis. Het klikte meteen en de familie Tolk had na ontvangst van een goede offerte vertrouwen in een mooie samenwerking. Nick Tolk: “De persoonlijke klik met Christiaan was voor mij erg belangrijk. We kregen direct een goed gevoel bij Kooloos Zon & Huis.”

De service en communicatie was uitstekend!

Wat de familie Tolk zo prettig vond aan Kooloos Zon en Huis? De communicatie! “We zijn zeer tevreden over de communicatie en service van Kooloos!” Als voorbeeld noemt Nick Tolk het oplossen van een productiefout: “Eenmaal gestart met de bouw bleek een geleverde paal net te kort. Kooloos handelde snel en zorgde direct voor een oplossing. Fouten zijn menselijk, het gaat erom hoe je ze oplost en dit heeft Kooloos Zon en Huis heel goed gedaan. Tevens hielden zij ons tijdens dit proces goed op de hoogte, vandaar die prettige communicatie.”

De tuin is nu écht af

Over het eindresultaat is de familie Tolk zeer tevreden. Nick Tolk: “De tuin is nu écht af en we hebben er een ruime kamer bij gekregen. De tuinkamer is van het merk Vitello Flex, 4 bij 3 meter en helemaal gemaakt van glas. De complete verlichting in de tuinkamer is voor ons ideaal en ook de buren zijn er blij mee. Door het glaswerk ontnemen we hen namelijk géén licht. Ik raad Kooloos Zon en Huis iedereen aan. De service was zeer prettig en wij zijn super blij met het mooie eindresultaat.”

Christiaan Kooloos, eigenaar Kooloos Zon en Huis: “Dit project is zo’n project dat je je blijft herinneren omdat er veel ‘van jezelf’ in zit. Net als de familie Tolk, is ook Kooloos Zon en Huis zeer tevreden over het resultaat!”

Op zoek naar een veranda, serre of tuinkamer voor uw woning? Bel gerust of kom langs in onze showroom! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow