Tuinmetamorfose voor familie Van den Hoven

Tuinmetamorfose voor familie Van den Hoven

Amersfoort

" Kooloos denkt echt met je mee. Er wordt duidelijk en eerlijk gecommuniceerd, afspraken worden netjes nagekomen én het uitvoerende team is ook erg gezellig en werkt netjes "

De familie Van den Hoven zat met een dilemma: gaan we verhuizen óf gaan we ons huidige woongenot vergroten? Uiteindelijk besloten zij om de gehele tuin onder handen te nemen. Het zonnescherm was aan vervanging toe, een nieuwe schutting kon ook geen kwaad én ze wilden iets van een overkapping. Hoe zij uiteindelijk bij Kooloos terechtkwamen en hoe zij de samenwerking hebben ervaren? Wij spraken met Joost Van den Hoven.

Er wordt meegedacht

De familie Van den Hoven zocht één partij die alles kon realiseren. “Wij hadden al twee partijen op het oog, totdat onze timmerman ons het advies gaf om ook eens bij Kooloos te kijken. Uiteindelijk hadden we met drie leveranciers contact, maar Kooloos sprong er voor ons uit. Waarom? Christiaan kwam naar ons huis toe om de situatie in de tuin zelf te bekijken. Dat gaf ons gelijk een goed gevoel. Samen bespraken we onze wensen én de mogelijkheden. Op basis daarvan maakte hij een offerte, die wij er goed uit vonden zien. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste kwaliteit. Christiaan dacht hierin echt met ons mee. Dat was voor ons dan ook de doorslaggevende factor om voor Kooloos te gaan”, vertelt Joost.

Tuinkamer met glazen wanden en groen dak

Kooloos verwezenlijkte uiteindelijk de gehele tuinmetamorfose. “Er is een vijf meter breed zonnescherm geplaatst, rabatdelen schutting en een poort met een brede opening voor de scooter van mijn zoon”, vertelt Joost. Maar niet alleen dat. “Ook is er een tuinkamer met glazen wanden tegen de schuur én een ‘scooterhok’ naast de schuur gebouwd. Om de tuinkamer af te maken is er verlichting -in de koof- en infraroodverwarming geplaatst. Uiteindelijk adviseerde Christiaan ons ook om lichtgewicht (groen) sedemdak op de tuinkamer en het ‘scooterhok te plaatsen. Dit zorgt er namelijk voor dat de tuinkamer -beter- geïsoleerd is. Én het is natuurlijk ecologisch verantwoord.”

Thuis in elk seizoen

Joost: “Met onze tuinkamer zijn we zeker ‘thuis in elk seizoen’. Door de glazen wanden en infraroodverwarming zitten wij er niet alleen op warmere, maar ook op de koudere dagen. Wij zien het echt als een verlengstuk van ons huis. Daarnaast is de kamer multifunctioneel. We relaxen er niet alleen, maar werken er ook. Wij hadden niet gedacht dat dit zoveel extra woongenot zou opleveren.”

Het verloop van de samenwerking en aanbevelen

Ook over de samenwerking is de familie Van den Hoven zeer tevreden. “Christiaan denkt echt met je mee. Er wordt duidelijk en eerlijk gecommuniceerd, afspraken worden netjes nagekomen én het uitvoerende team is ook erg gezellig en werkt netjes”, vertelt Joost tot slot. Of Joost Kooloos aanbeveelt? “Absoluut. Wil je een goede prijskwaliteitverhouding? Dan moet je zeker bij Kooloos zijn.”

Bent u benieuwd wat Kooloos Zon & Huis voor uw woning kan betekenen? We denken graag met u mee! Kom langs in onze showroom of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow