Vrijstaande zonwering bij Happy Home

Eemnes

" We zijn erg blij met de oplossing van Kooloos Zon & Huis. "

Happy Home in Eemnes is een woongroep voor jongeren met een verstandelijke beperking. Alle jongeren hebben een eigen appartement en voor gezamenlijk gebruik zijn er twee woonkamers met keukens. Iedereen heeft een volwaardige dagbesteding. Naast hun dagbesteding verzorgen de bewoners ook (onder begeleiding) hun eigen huishouding, helpen mee met het bereiden van de dagelijkse maaltijd en daarbij horende corvee.

Vrijstaande zonwering van Stobag
Christiaan Kooloos: “Happy Home heeft een mooi groot terras. Aan het pand konden we vanwege praktische bezwaren niets vastmaken, dus we moesten een andere oplossing bedenken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een vrijstaande zonwering; de Boxmobil van Stobag. Dit systeem is ontwikkeld voor grotere terrassen en biedt veel ruimte. In samenwerking met een elektricien hebben we een grondkabel onder het terras gelegd, zodat de zonwering met een afstandsbediening gemakkelijk in gebruik is.”

Angélina: “We zijn erg blij met de oplossing van Kooloos Zon & Huis. In de voorlijst zit een afrolbare volant, een soort extra scherm. Ideaal wanneer de laagstaande avondzon net hinderlijk in het gezicht schijnt tijdens het avondeten. Ook helpt het tegen wat tocht, zodat we nog vaker lekker buiten kunnen zitten. De bewoners waren zo blij met de zonwering dat ze Kooloos een foto als bedankje hebben gestuurd. Ze zitten met plezier buiten op het terras en daarmee is ons doel bereikt!”

Bent u ook op zoek naar oplossing op maat voor uw terras? Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow